Cosy Colors Workshops groep individuele coaching kleur

Workshops in groep, individuele coaching sessies en presentaties

Mijn gloednieuw atelier waar de workshops plaats vinden is in opbouw. Binnenkort kun je de aanbouw hier volgen.

Presentatie juwelen

Wat?

Met Qudo-juwelen combineer je op ontelbaar veel manieren. Tijdloos en steeds elegant: dompel jezelf onder in een wereld van hoogwaardige sieraden met verrassend brede combinatiemogelijkheden. Topkwaliteit, trendy, geraffineerd en vol fantasie. Voor elk wat wils: elegant, glamoureus, casual, sportief of liever subtiel? Het kan allemaal. Een tip? Draag je graag een sober broekpak, laat je juwelen dan spreken of omgekeerd. Draag je liever een opvallende outfit, hou je juwelen dan subtiel. Bij mij vind je voor elk type, elke outfit en elke gelegenheid het juiste sieraad. De prijzen van de ringen variëren van €17,50 tot €59,-. Afhankelijk van de combinatie en de top die inwisselbaar is qua kleur.


Klik op een sessie hieronder als je interesse hebt om langs te komen.

Workshop Kleuradvies

Wat?

Tijdens deze workshop gaan we in groepjes van maximum vijf personen proefondervindelijk en interactief op zoek naar jouw kleur(tinten). Na de workshop kun je die toepassen in je eigen wereldje: je kleding, je interieur, je accessoires, … en zul je daar een beter gevoel aan overhouden.


Tijd?

We maken er een gezellige twee en een half uurtjes van.


Prijs?

Je kan deze workshop bijwonen voor €50,- per persoon (drankje en versnapering inbegrepen). Als je interesse hebt in deze workshop, laat het dan weten via de button hieronder. Ik contacteer je dan persoonlijk om samen de datum te bespreken.


Persoonlijk Stijladvies

Wat?

Sta je soms uren voor de spiegel met de vraag wat je moet aantrekken ? Lijkt het alsof niets in je garderobe echt jouw ding is? Mijn persoonlijke stijladvies geeft een antwoord op al je vragen. Op basis van de analyse voor een garderobe die echt op je lijf geschreven is. Samen met jou zoek ik naar pluspunten die we extra in de verf willen zetten.


Tijd?

Ongeveer twee uur.


Prijs?

Deze individuele sessie kost €150,-. Als je interesse hebt in deze workshop, laat het dan weten via de button hieronder. Ik contacteer je dan persoonlijk om samen de datum te bespreken.


Presentatie kaarsen

Wat?

Nu de donkere en dure energiewintermaanden op komst zijn, vormen kaarsen een geurig en kleurrijk alternatief om het thuis echt ‘cosy’ te maken. Daarom bied ik 10 verschillende geuren, kleuren en formaten van het kwaliteitsmerk Woodwick aan. De prijzen variëren van €12,- tot €38,-. Woodwick kaarsen hebben houten lonten, die de parfumaroma’s sneller verspreiden en die het geluid van een knisperend haardvuur voortbrengen. Kortom, de sfeer van een open haard … zonder haard. Ik licht alles toe op één van de data hieronder.


Klik op een sessie hieronder als je interesse hebt om langs te komen.

Persoonlijke Kleurenanalyse

Wat?

Weet je niet goed welke kleuren jou echt staan of grijp je steevast naar zwart? Met een persoonlijke kleurenanalyse onthul ik de kleuren die jou doen stralen. Duik samen met je persoonlijke paspoort in je garderobe om te bepalen welke kleur bij je gemoedstoestand of agenda past en voor welke uitstraling je die dag gaat.


Tijd?

Ongeveer twee uur.


Prijs?

Deze individuele sessie kost €150,- (persoonlijk kleurenpaspoort en kleurplanner inbegrepen). Als je interesse hebt in deze workshop, laat het dan weten via de button hieronder. Ik contacteer je dan persoonlijk om samen de datum te bespreken.