nieuws over kleur, workshops en coaching Cosy Colors

Lees hier mijn recente nieuwsberichten

NIEUW : AC.BY.ANNELIEN

Laat jezelf stralen in deze warme en stijlvolle oversized gebreide truien.  Verkrijgbaar in 3 kleuren. Het gouden draad detail voegt een vleugje glamour toe aan de verfijnde eenvoud van de trui.  Met zijn weelderige textuur en subtiel sprankelende accenten is dit een must-have voor elke trendbewuste garderobe. 🙌

Vervolledig de look met de bijpassende knitwear sjaal, ontworpen om naadloos aan te sluiten op de knitwear oversized pull.  De sjaal en muts voegen extra warmte en elegantie toe, terwijl het gouden draad detail subtiel terugkomt voor een cohesieve en luxueuze uitstraling.

WELKOM IN MIJN NIEUW ATELIER !

Mijn openingsuren zijn op :

maandag van 15u tot 19u

woensdag van 15u tot 19u

zaterdag op afspraak

Andere dagen en uren werk ik op afspraak.

Ken je dat gevoel….

Ken je dat gevoel,

dat je overdag kan hebben,

als je een gelukssprongetje hebt ?

Wel, dat gevoel heb ik

als ik denk aan mijn nieuwe atelier

waar ik me als color coach kan uitleven

om jou te laten stralen.

 

Is het toeval dat ik op 21 juni,

de dag van de officiële zomer,

mijn eerste workshop geef

in mijn gloednieuwe ruimte ?

Vanaf 23 juni ben jij op afspraak welkom

voor persoonlijk kleur- en stijladvies of

te komen piepen naar de leuke accessoires.

Check bovendien je IG en e-mail

voor de data van de Cosy Colors

Open House days !

Liefs

Grazinka

VAL POTTERY, HANDMADE CERAMICS

Imperfectly perfect, da’s Val Pottery. Elk stuk wordt volledig met de hand gemaakt. Telkens anders, nooit hetzelfde. Elke creatie ontstaat met een andere kracht op de draaitafel, een verschillende dikte in glazuur en een variërende droogtijd. Enkel de liefde voor ons werk blijft hetzelfde. Niets machinaal, zuiver handwerk. Het resultaat? Dat noemen we de Val Pottery-signature! Kleurrijk, happy en naturel.  Nu verkrijgbaar bij Cosy Colors !

BEKIJK ALLES HIER

EN SHALLA TASSEN

Geboren in Marokko, opgegroeid in London.

Een leuk Anglo-Marokkaans modemerk dat in 1999 is opgericht en zich richt op hoogwaardige accessoires die Noord-Afrikaanse kunst combineren met moderne modieuze ideeën.

De kern van het merk ligt in het handgemaakte aspect.

Vanaf nu verkrijgbaar bij Cosy Colors.  Verschillende maten, heel veel kleuren en heel wat motieven.

 

BEKIJK ALLES HIER

MOMENTS COLLECTION

Binnen-/buitenlamp verkrijgbaar in 6 verschillende lichtkoppen, verkrijgbaar in 10 aardse kleuren en met de mogelijkheid om warm wit op te lichten in 2700 Kelvin. Gemaakt van diep geborsteld geanodiseerd of spiegelgepolijst poedercoating aluminium, roest niet, oxideert niet, ontkleurt niet, hoge UV-bescherming, regenbestendig en ontspiegeld. Zo krijg je een fluwelen sierlijkheid in ieder interieur of op tafel in een horeca zaak of gezellig thuis. Er zijn eindeloze combinaties mogelijk in deze collectie.

IMAGILIGHTS® staat erom bekend een natuurlijke LED-technologie aan te bieden, met een levensduur van meer dan 50.000 lichturen, waardoor het het meest duurzame alternatief is voor traditionele verlichtingssystemen. IMAGILIGHTS® is gemaakt om langer mee te gaan, weerstand te bieden en de hoogste eisen van de horecasector te doorstaan.

Tot slot is het ook perfect mogelijk om 2 verschillende kleuren te combineren. Zo kan u een compleet eigen stijl creëren.

SFEER EN GEZELLIGHEID GEGARANDEERD !

bekijk alles hier

Doe het licht eventjes uit, kaarsen wijzen de weg !

Energie besparen kan op heel wat manieren.  Ook door simpelweg het licht uit te doen. Energiefacturen die met duizenden euro’s stijgen, doen iedereen extra nadenken over de energieprijzen.  Ook bij restaurant Track 75 bekijken ze hoe ze kunnen besparen.  En dat doen ze niet alleen door het licht uit te doen als de klanten weg zijn : vrijdagavond steken ze dat licht gewoon niet aan.  Klanten worden bediend in het donker, waar enkel kaarsen voor licht zorgen.

Wil jij dit ook eens uitproberen bij je thuis?  Ik geef je graag de nodige uitleg over meer dan 10 verschillende soorten kaarsen, in 10 kleuren en geuren. Voor elke gelegenheid wel de juiste kaars, groot, klein, … Maak het extra gezellig in de woonkamer, keuken, hall, badkamer,…  Ben er zeker van dat ook jij wat eurootjes kunt besparen door een kaars te doen branden en niet zomaar een kaars, een ‘cosy’ WoodWickkaars !

bekijk alles hier

In de watten !

De tijd dat je er in een gewatteerde jas uitzag als een michelinmannetje of -vrouwtje, is voorbij ! De nieuwste pufferjassen zijn er nu in alle pasvormen, lengtes, diktes en kleuren. Een felle kleur of neutrale tint ? Pump up the volume of juist niet ? Sportief of supervrouwelijk ?  Vroeger moest een pufferjas vooral praktisch zijn.  En daar hoorde een veilige kleur bij, zoals donkerblauw, grijs, of beige.  Kan het ook anders ?  Tuurlijk wel !  Pufferjassen zijn er nu in alle kleuren en tinten en daar kan je meer kanten mee uit dan je denkt.  Laat de kleur terugkomen in een accessoire, zoals een sjaal, tas of zelfs een opvallende ring. Ben je benieuwd welke tinten jou doen stralen ?  Aarzel niet een workshop te boeken of liever een uitgebreide persoonlijke analyse ?

Interesse ?
cosy colors wortegem-petegem grazinka kaarsen

WoodWick Automne/Hiver 2023

Nu de donkere en dure energiewintermaanden op komst zijn, vormen kaarsen een geurig en kleurrijk alternatief om het thuis echt ‘cosy’ te maken.  Daarom bied ik 10 verschillende Woodwick geuren, kleuren en formaten aan.  WoodWick kaarsen hebben houten lonten, die de parfumaroma’s sneller verspreiden en die het geluid van een knisperend haardvuur voortbrengen.  Kortom, de sfeer van een open haard🔥.. zonder haard.

bekijk alles hier
Cosy Colors Workshops groep individuele coaching kleur Wortegem Petegem

Vanaf heden ook persoonlijk stijladvies

Tijdens deze workshop mogen je miskopen eens je kleerkast uitkomen. Na een gezellige kennismaking, waarin we de struikelblokken van elke deelnemer achterhalen, leggen we de basisregels van een eigen unieke stijl uit.

Na de presentatie onderzoeken we samen met jullie de figuren, vormen en types van elke deelnemer. Een korte stijltest wijst uit wat jij mooi vindt en welke kledingstijl bij jou past. Op die manier kom je te weten waarom die miskopen nooit je kast uitkomen. Misschien kan je ze wel anders stylen of zelfs ruilen met één van de andere deelnemers?

Interesse in deze sessie
Cosy Colors shop juwelen accessoires interieur kleur

Juwelen, accessoires, …

Als we het hebben over harmonieuze kleuren in interieurs en outfits, zijn juwelen, interieurspullen en accessoires van groot belang. Bij Cosy Colors kun je terecht voor een aantal van deze zaken. Het aanbod zal steeds uitgebreider worden, dus kom regelmatig eens terug kijken …

Bekijk alles hier