Alles over color coach en kleurconsulente Grazinka Cosy Colors

Hallo, ik ben Grazinka!

Of waar mijn verhaal begon:
toen ik de cijfers inruilde voor kleurtjes

Alles over color coach en kleurconsulente Grazinka Cosy Colors

Als diepgaande color coach neem ik jullie graag mee in de wereld van de krachtige kleuren. Kleur is een heftig communicatiemiddel, maar ook een bewuste en onbewuste emotie die rechtstreeks in verbinding staat met de energie die je wil uitstralen. Jouw uitstraling heeft altijd invloed op wat anderen denken, voelen of doen. Het grootste effect van communicatie is namelijk het non-verbale. Niets zeggen en toch goed overkomen. Op persoonlijk vlak, maar ook bij veel jobs is het belangrijk dat je je kleuren ‘kent’. Tijdens mijn workshops en individuele sessies gaan we samen op zoek naar jouw kleuren.

Beeld je in dat onze dagen alleen maar grijs en bewolkt zouden zijn. Dat iedereen alleen maar grijs en zwart zou dragen. Somber, hé? Vandaar dat ik je graag introduceer in de wondere wereld van kleur. Ik ga niet enkel op zoek naar ‘jouw kleur’ maar eerder naar welke kleurtinten er bij jou passen. Eenmaal je je kleuren kent, zal je ze overal herkennen en kunnen toepassen in je eigen wereldje: je kleding, je interieur, je accessoires, … Ook bij een etentje bijvoorbeeld, is de beleving van groot belang. Spelen met kleuren en stijlen op en rond de tafel is even fijn.

Na mijn studies werkte ik 22 jaar in een advocatenkantoor waarna ik aan de slag ging in de boekhouding van onze bouwbedrijven De Cordier Bouw en KUB… Ik hoor je al zeggen: “al die cijfers…” en je hebt gelijk, het werd tijd voor iets anders. Enkele jaren geleden volgde ik een opleiding ‘Interieurinrichting’ bij Syntra en toen ging er een nieuwe wereld voor mij open…

Alles wat te maken heeft met interieur en kleuren heeft mij nooit losgelaten. Ik volgde dan ook met veel passie een resem opleidingen, meer bepaald rond ‘kleur-, stijl- en imagocoaching’.

Natuurlijk is niet alles altijd even perfect, maar we kunnen er wel naar streven. Als fervente fietsster en hobbykok hou ik bijvoorbeeld altijd rekening met aantrekke¬lijke kleuren die passen bij het geheel. Na verloop van tijd maak je die keuzes onbewust en klopt het plaatje. Daar word ik echt blij van en dat bezorgt me veel energie.

Het is nooit te laat om jezelf te (her)ontdekken. Wil je graag meer weten en ook die energie voelen? Kijk dan zeker even verder op mijn website, bekijk mijn workshops en individuele sessies of contacteer me via grazinka@cosycolors.be.

Liefs, Grazinka

Mijn naam doet het misschien niet vermoeden maar eigenlijk ben ik een rasechte West-Vlaamse, geboren en getogen in Desselgem, gehuwd en trotse mama van Emile en Camille.

Openingsuren :

maandag : 15u tot 19u

woensdag : 15u tot 19u

zaterdag en andere dagen op afspraak.  Instagram wordt wekelijks geupdated met eventuele verandering openingsuren.